Der skal et flag på bordet

Der skal et flag på bordet

Som barn var der altid et flag på bordet til fødselsdage. Både når der kom gæster, men også om morgenen ved morgenbordet, for fødselsdage er noget særligt, og der er et flag det helt rigtige at vise det med. Min forældre har stadig deres, et gammelt et i træ med et efterhånden falmet dannebrog. Og jeg vil have mit eget, for det er en tradition, jeg gerne vil føre videre.

Jeg fandt det helt perfekte på nettet

Jeg havde ledt længe, men havde ikke fundet et, der passede. Den slags i plast, der bruges i haver og i opgange, dem kan man få alle steder, men den slags små nogle med fod på, sådan et havde jeg svært ved at finde. I hvert fald et, som jeg syntes var pænt, og som jeg derfor gerne ville tage frem, hver gang der var fødselsdag hos os.

I forbindelse med at jeg var på udkig efter en gave til en veninde, så kom jeg ind på den perfekte hjemmeside. Ikke kun havde de lige det, jeg vidste, jeg ville give hende, men de havde også det perfekte Piet Hein flag. To fluer med et smæk, og oveni i det et flag, der perfekt viser, hvad dansk design er,og som vil pryde på bordet, hver gang der er mærkedage.

Fri fragt og fantastisk bytteservice

Gratis levering til pakkeboks og mulighed for at bytte over hele landet. Så bliver det ikke meget mere perfekt, når de skal handles til både en selv og til gaver. Leveringen var rigtig hurtig, og jeg var helt ked af, at der var lang tid til næste fødselsdag, for jeg kunne ikke vente med at bruge flaget.

Måske skal jeg bare selv opfinde et par spøjse mærkedage indtil da, for jeg vil rigtig gerne tage det i brug, og så må man godt den slags.

Published by