Kreativitet gennem billeder

Kreativitet er en utrolig vigtig egenskab, og det er noget, som alle har mere eller mindre i sig. Mange tror, at kreativitet er en medfødt gave, men dette er ikke nødvendigvis sandheden. Lige som med så meget andet så kan man træne og udvikle sin kreativitet ved at være mere kreativ. Det er sundt at være kreativ og tænke anderledes, og kreativitet er noget, der er utrolig eftertragtet på arbejdsmarkedet såvel som på skoler og uddannelser. Jeg har selv været god til at udfolde min kreativitet hele mit liv. Da jeg var barn, holdt jeg utrolig meget af at tegne, klippeklistre, lægge perleplader og lave andre aktiviteter, hvor kreativiteten spillede en central rolle. Jeg syntes, at det var fantastisk at beskæftige mig med noget, hvor jeg fik et produkt ud af det, som jeg helt selv havde kreeret og fundet på. Det var da jeg blev lidt større, at jeg opdagede min passion for at tage billeder. Jeg husker tydeligt, at jeg fik mit første digitalkamera i konfirmationsgave, og derefter var jeg helt tosset med at bruge al min fritid på at tage billeder. Jeg kan huske, at jeg altid havde mit kamera på mig, og at jeg tog billeder af de mest bizarre ting. Når jeg gik hjem fra skole, kunne jeg finde på at tage et utal af billeder af forskellige sten, blade, insekter, grene og andre småting fra naturen. Jeg følte virkelig, at jeg kunne bruge min kreativitet i de billeder jeg tog og det at tage billeder har sidenhen været en betydningsfuld hobby for mig.

Da jeg for første gang i mit liv flyttede hjemmefra, manglede jeg noget vægpynt, og jeg har altid gået meget op i kunst og indretning, så jeg vidste, at jeg have brug for en eller anden form for billeder eller kunst. Jeg faldt tilfældigvis over en blog på nettet, som oplyste om en hjemmeside, SUMOpix.com, hvor man kan købe lyddæmpende billeder og forskellige fotoer og billeder på lærred. Disse blogs inspirerede mig til at købe lyddæmpende billeder og jeg var lykkelig da jeg læste om, at man hos SUMOpix kan uploade sine egne billeder og få dem fremkaldt på lærred. I blogsene læste jeg om, hvordan jeg kunne udfolde min kreative side og skabe min helt egen personlige kunst gennem mine egne billeder. Jeg fandt derfor hurtigt ud af, at jeg skulle skabe min helt egen fotoserie, som jeg senere hen fik fremkaldt på lærreder fra SUMOpix. Blogsene var utroligt inspirerende for mig og det har hjulpet mig med at opdage, hvordan jeg kan skabe, og virkelig nyde, min helt egen kunst.

Published by