Lækker og velsmagende brunch til min søns navngivningsfest

Lækker og velsmagende brunch til min søns navngivningsfest

For nylig fejrede vi i familien min søns navngivningsfest. I den forbindelse havde vi inviteret gæster til brunch om formiddagen klokken 10, og vi serverede en superlækker brunch fra Ebuffet.dk. Jeg havde kontaktet forskellige cateringfirmaer for at forhøre mig om mulighederne for at få leveret brunch ud af huset, fordi min kæreste og jeg ikke ønskede at skulle stå med alt det praktiske selv. Fordelen ved at servere brunch til festen er også, at der er mange små retter, og dermed er der noget, som alle gæster kan lide. Hos Ebuffet.dk kan man vælge mellem flere forskellige slags buffeter, og man kan fleksibelt sammensætte netop den buffet, som passer til ens arrangement. Priserne er billige, og maden er lækker og indbydende.

Vælg-selv-buffet med stort udvalg af lækre retter

Valget faldt på en vælg-selv-brunch-buffet, hvor man kan vælge 7 retter fra 69,50 kr. per kuvert. Her kunne vi vælge mellem 45 spændende retter, og det var svært at vælge mellem alle lækkerierne. Men jeg bestilte bruchpølser med oksekød, omelet med squash, aubergine, tomat, peberfrugt, oliven og parmesan, traditionelle frikadeller, lufttørret skinke, udsøgt røget laks, brie og danbo samt pandekager med økologisk canadisk ahornsirup. Dertil bestilte jeg lækkert nybagt brød og smør. Vi fik maden leveret til det aftalte tidspunkt af et utroligt serviceminded personale, og maden var varm og lige til at servere. For os var det vældig nemt og bekvemt, at vi kunne stille en dejlig brunch på bordet, og så kunne gæsterne selv tage for sig af retterne.

Frisk og velsmagende brunch leveret til tiden til billige priser

Der var meget ros og mange komplimenter fra gæsterne, som syntes, at maden smagte skønt, og der var nok til alle. Jeg kan varmt anbefale Ebuffet.dk som leverandør af brunch til arrangementer, for maden er frisk og velsmagende, og den bliver leveret til tiden. Derudover er priserne billige, så man får meget kvalitet for pengene, og kundeservicen er helt i top.

Published by