Maden til festen

Maden til festen

Alt var klar. Jeg havde bestilt et stort telt til havde, der var sikret opvarmning inde i teltet, der var sørget for borde og stole, bestik, bordpynt, ja simpelthen alt. Indtil det gik op for mig, at jeg ikke havde bestilt maden. Jeg grinte lidt af mig selv, men heldigvis var jeg da kommet i tanke om det i tide, så jeg kunne nå det endnu. Eller det håbede jeg i hvert fald, for ellers stod den vist på rugbrødsmadder, og det var ikke lige det, jeg havde i tankerne.

Jeg kunne sagtens nå det

Mit budget kendte jeg, og jeg vidste også, hvad alt andet havde kostet, så jeg skulle blot finde maden. Jeg havde besluttet mig til buffet. Lidt af det hele, noget til alle. Jeg gider ikke det der med en fast menu, for det er ikke alle, der nødvendigvis vil have det samme som mig. Jeg fandt også hurtigt ud af, at det skulle være http://ebuffet.dk/, der skulle levere.

Der var flere, der kunne nå det til dagen, men de skilte sig ud. De havde et rigtig spændende udvalg, og så havde de fantastiske anmeldelser. Det var de to ting, der overbeviste mig, og havde jeg ikke allerede været overbevist, så blev jeg det, da maden kom og blev serveret. Ja gæsterne lige så,

Gik nogen sulten derfra, ja så burde de skamme sig. Men det gjorde ingen, og det var lige før, maden stjal fokus. Jeg spiste i hvert fald rigtig godt og rigtig meget, og jeg nød hver en bid. Gæsterne roste det også, og resten af festen ligeså. Så det blev lige den dag, jeg havde drømt om. God mad og lige de mennesker, jeg havde glædet mig til at se. Hvem kan så ønske sig meget mere, uden at begynde at kræve for meget?

Published by