Sommerferie-ideer for familien

Sommerferie-ideer for familien

Sommerferien tilbyder familien mulighed for at tage et afbræk fra den kedelige, stressende og grå hverdag. Fridagene skaber rum til familietid, fælles oplevelser i anderledes omgivelser, leg såvel som eftertanke og hygge. Mange vælger under sommersolen at skifte de vante rammer ud med nye for en stund. 

Er din familie og dig opsatte på at drage på eventyr denne sommer – men er stadig usikre på, hvad og hvor de varme uger skal spenderes, så læs med her. Denne artikel vil byder nemlig på klassiske såvel som alternative forslag til sommeridylliske feriemuligheder for hele familien. 

Camping

Campingferie er en folkekær klassiker. Pak teltet eller spænd campingvognen på anhængertrækket og tag ud i det blå. I behøves ikke drage langt væk for at finde anderledes oplevelser og underskøn natur: det danske øhav gemmer mange perler med strande, skove og hyggelige byer, hvor det er let og børnevenligt at campere. 

Campingturen kan naturligvis også have det sydlige Europa som destination. Her er man sikret nye kulturoplevelser, sol og behagelige temperaturer. 

Højskole

Tager familien og du på højskole, er I sikret en uforglemmelig uge med et underholdningsrigt program. Undersøg sommerkursus-tilbuddene og find den rette højskole og det perfekte kursus, der passer jeres krav, lyst og behov.

Feriebolig

Drømmer man om bølgebrus og varme solstråler, må man vende snuden mod syd. Leg en feriebolig toscana og vær sikker på en sommerferie fyldt med udsøgt mad, natur og kultur. Italien er en familievenlig destination, der i disse dage er yderst populær for turister.

Derfor er en feriebolig en fremragende løsning, som giver familien privatliv og skaber personlige rammer med plads til nærvær udenfor turistmylderet – samtidig med at ferieboligerne som oftest er ideelt og centralt placeret i solrige, spændende egne. 

Storbyferie

På det europæiske kontinent ligger den ene kulturelle skat tæt ved den næste. De vestlige byer rummer timevis af udforskningspotentiale for hele familien. Tag toget mellem Europas storybyer og oplev pulserende, anderledes og interessant byliv. 

Published by